Le reve dans studio

Missie & visie

Het is belangrijk om vanaf jonge leeftijd lessen te volgen die de leerlingen voorbereiden op de audities van de binnenschoolse vooropleidingen van de erkende dansvakopleidingen.

 

Onze doelstellingen zijn:

 

• Het talent van kinderen ontwikkelen in een professionele omgeving.
• Het stimuleren van passie voor klassiek ballet bij de kinderen.
• Het mentaal, fysiek en artistiek voorbereiden van de kinderen.
• Een logische en harmonieuze aansluiting aanbieden voor de erkende dansvakopleidingen.
• Het waarborgen van continuïteit en kwaliteit.

 

Balletstudio Le Rêve biedt jonge serieuze en getalenteerde leerlingen de mogelijkheid om een specifiek lesprogramma te volgen. Door serieus en gedisciplineerd met dans bezig te zijn, worden de kinderen zowel fysiek, mentaal als artistiek voorbereidt om in te stromen in het eerste balletjaar van een erkende dansvakopleiding.
Eveneens worden bij Balletstudio Le Rêve jonge serieuze en getalenteerde leerlingen samengebracht, zodat zij elkaar kunnen stimuleren en aanvullen en les op hun eigen niveau krijgen.

 

Het lesprogramma van de pre-vooropleiding sluit aan op het lesprogramma van de erkende dansvakopleidingen, omdat de kinderen les krijgen in voorbereidend klassiek ballet, voorbereidende caractère dans / folkloristische dans en creatieve dans / pantomime opdrachten voor dansers.

 

Ook voor kinderen die misschien nog niet weten of ze dit willen, maar wel graag serieuze lessen willen volgen is de pre-vooropleiding eveneens geschikt om te volgen.