Le reve dans studio

Lesgeldtarief

Het lesgeldtarief in 2018 – 2019 bedraagt € 10,- per lesuur

(60 minuten).

 

Middels inschrijving na toelating bij de pre-vooropleiding van Balletstudio le Rêve schrijft u zich in voor het gehele lesseizoen. Het lesseizoen loopt van 1 september tot en met 30 juni.
Indien een leerling midden in het lesseizoen instroomt, wordt vanaf dat moment het verschuldigde lesgeld in rekening gebracht.

 

Het verschuldigde lesgeld wordt middels een maandelijkse factuur in rekening gebracht en dient voorafgaande aan de te volgen lesperiode te zijn betaald.
Tevens ontvangt bij de inschrijving onze inschrijf- en betalingsvoorwaarden en reglement waarvoor u akkoord dient te tekenen om uw kind aan de pre-vooropleiding deel te kunnen laten nemen.

 

Gezinnen die in aanmerking komen voor een financiële bijdrage van het Jeugd Cultuur Fonds, kunnen hier meer informatie over vinden op: http://www.jeugdcultuurfonds.nl/

 

Uitschrijven

 

Aan het einde van ieder leerjaar ( lesseizoen ) ontvangen alle leerlingen met een positieve beoordeling een nieuw inschrijfformulier waarmee u inschrijft voor het volgende leerjaar. Indien u zelf besluit om te stoppen en geen inschrijfformulier inlevert, wordt uw kind uitgeschreven.

 

Foto's 2013 013