In de workshop Balletrecepten gaan we altijd eerst boodschappen doen. Ongeacht of je een beginner bent, een gevorderde leerling of een docent, zonder ingrediënten kunnen er geen recepten worden gemaakt. Tijdens het boodschappen doen, maken we als eerste kennis met de ingrediënten uit Les 1 – Houding, zoals de kroon, langnek (of de diamant), de blokjes, de lucht tussen de wervels, de schilderijlijst, de riem van lange vingers koekjes, de vissenkom en de focus van de ogen. We gaan vooruit lopen, we staan stil en maken een demi-plié, we lopen achteruit en springen daarna recht omhoog op de plaats. Dit doen we apart met alle ingrediënten. En dan komen we bij de binnenbeenspieren, ofwel de zuurstokstrepen. En hoe we daarna verder gaan en alles zullen gaan toepassen, ontdek je in de workshop Balletrecepten.
Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse in een workshop Balletrecepten voor jouw balletschool, dansstudio, vereniging of dansorganisatie, informeer dan naar de mogelijkheden via het email adres: balletstudiolereve@online.nl