De ondertitel van het boek Balletrecepten is ‘De ingrediënten van de klassieke ballettechniek’. Het boek gaat dan ook voornamelijk over de klassieke ballettechniek, maar klassiek ballet is natuurlijk heel veel meer dan alleen de techniek. En zo kwam het idee om balletleerlingen, balletdocenten, balletdansers en balletpianisten te gaan interviewen of zelf een stukje te laten schrijven. Om zo van elkaars liefde, passie, ervaringen en ideeën te kunnen proeven. Inmiddels is er een prachtige verzameling aan ’tussendoortjes’ en ‘snacks’ tot stand gekomen.
Tussendoortje #1 Taïsia Lohman
Tussendoortje #3 Anneleen Vermeulen
Tussendoortje #4 Daria Westmaas-Thomasssen
Tussendoortje #6 Ninthe Vunderink
Tussendoortje #7 Linde Freriks
Tussendoortje #8 Amber van Veen
Tussendoortje #9 Amber Verhoef
Tussendoortje #10 Rosemarije Zuidgeest
Tussendoortje #11 Esmé Mendes Aguiar
Tussendoortje #12 Eefke Heitbrink
Tussendoortje #13 Marijn van der Kraan
Tussendoortje #16 Fred Berlips
Tussendoortje #17 Emma den Ambtman
Tussendoortje #18 Annika Dobiegala-van der Blom
Tussendoortje #19 Bianca Groenewegen van der Weiden
Tussendoortje #20 Mirella Simoncini
Tussendoortje #21 Jamy Schinkelshoek
Tussendoortje #22 Alex Akkerhuis
Tussendoortje #23 Arjo de Koning
Tussendoortje #25 Asuka Watanabe
Tussendoortje #26 Ivana Borsje
Tussendoortje #27 Jan Schouten
Tussendoortje #28 Rossitza Petrova Dikidjieva
Tussendoortje #29 Esther Protzman