Le reve dans studio

Audities

Om te kunnen worden toegelaten tot de pre-vooropleiding klassiek ballet van Balletstudio le Rêve dient men auditie te doen. Dit om de kwaliteit en continuïteit van de opleiding te kunnen waarborgen.

 

Indien een leerling auditie wilt doen, vult u het aanmeldingsformulier in en klikt u op aanmelden. Balletstudio Le Rêve neemt dan contact met u op om een afspraak te maken voor de auditie/les.

 

De auditie wordt afgenomen door een volledige les mee te doen met de huidige lichting. De docente kijkt tijdens deze auditie/les naar de volgende punten: de verschijningsvorm, de fysieke mogelijkheden, de motoriek en de coördinatie, de danstechnische vaardigheden, de muzikaliteit met betrekking tot de dans, het bewegingsgevoel ( natuurlijk of niet ), de creativiteit, eventuele, zeggingskracht, de motivatie, het opnamevermogen, het doorzettingsvermogen, het verwerken van de oefenstof en de werkhouding.

 

De uitslag van de auditie volgt na afloop van de auditie/les. Bij een positieve uitslag vindt instroming per direct plaats.

 

Bij de auditie mogen de ouders aanwezig zijn.

 

 

Foto's 2013 042